CUBODESIGN.ro

Vezi toate rezultatele cautarii dupa 'Query'

Baterie monocomanda pentru lavoar inalt DN 10 ESPRIT

Kludi

Baterii baieBaterii lavoar · Kludi

Disponibilitate: la comanda

Garantie: 5 ANI

Pret: 1.410,38 lei / buc
pretul include TVAAvantaje si tehnologii KLUDI

Contacteaza un consultant

Ai nevoie de mai multe informatii?  Contacteaza-ne !

Telefon: +40 747 470 470
Luni - Vineri: 9:00 -18:00

Cere informatii despre acest produs

Colectie

Esprit KLUDI Esprit KLUDI

Kludi prezinta, in binecunoscuta forma Esprit home bath concept, o lume a bailor in perfecta coordonare cu notiunile curente de lifestyle.

Descriere produs
Informatii tehnice
Opinii
 • Baterie monocomanda pemtru lavoar inalt lavoar DN 10, cu maner plin, montaj cu o trecere si clasa de debit Z.

  Produsul face parte din colectia Esprit KLUDI

  Fashion si Lifestyle

  Kludi prezinta, in binecunoscuta forma Esprit home bath concept, o lume a bailor in perfecta coordonare cu notiunile curente de lifestyle. Datorita faptului ca toate elementele componente sunt modulare, acest concept ofera posibilitatea gasirii unei solutii unice pentru fiecare baie in parte.

  Pentru a permite, in continuare, dezvoltarea notiunii de individualism, Esprit home bath concept este pus in scena prin intermediul celor 5 stiluri tematice: White Selection, Garden Party, Purple Passion, Gold Diva şi Oriental Blue. Acordati-va ragazul de a va crea propria oaza de bunastare.

  Brandpartnership-ul dintre ESPRIT si KLUDI

  Esprit este una dintre cele mai cunoscute si de succes marci de lifestyle in lumea intreaga, iar prin colectiile sale ofera publicului tanar si dornic de consum, luxul inteligent pe care si-l pot permite. Prin Esprit home, Esprit prezinta produse de design interior cu calitate-lifestyle actuala la preturi echitabile. Kludi, o afacere de familie care actioneaza la nivel mondial, s-a dedicat din totdeauna unei folosiri functionale si emotionale a apei in baie si bucatarie. Kludi a avut intotdeauna pretentia de a dezvolta si a pune in practica concepte premium de marca si design la un pret acceptabil.

  Datorita parteneriatului dintre Kludi si Esprit, intalnirea celor doua competente diferite duce la dezvoltarea de sinergii fascinante. Celebrul specialist al baii si compententa globala de fashion şi lifestyle.

  Daca ar fi sa interpretam profilul marcii Kludi, trebuie sa punem intotdeauna accentul pe o dezvoltare contemporana a conceptelor de marca, design si produs in functie de cerintele de pe piata.  

  Esprit home bath concept

  Kludi prezinta prin intermediul conceptului Esprit home bath concept lumi complete de baie in tendintele actuale de lifestyle. Toate elementele sunt modulare, asigurând astfel flexibilitate si solutii unice atat pentru baia principala cat si pentru cea de oaspeti. Pentru a extinde barierele individualitatii, Esprit home bath concept se prezinta sub 5 variante de stil diferite.

  Esprit home kitchen fixtures

  Kludi, expertul in baterii, prezinta impreuna cu brandul Esprit trei noi baterii de bucatarie care se potrivesc perfect in bucataria moderna. Bateriile Esprit home se adreseaza publicului orientat catre lifestyle şi ofera un design desavarsit care se lasa usor integrat in multe stiluri de viata.

 • Descriere tehnica baterie lavoar:

  • perlator eco s-pointer M 24 x 1;
  • cartus ceramic Ø 28 mm;
  • fara ventil de scurgere;
  • racorduri flexibile G 3/8;
  • sistem de montare rapida;
  • clasa de zgomot I;
  • finisaj: crom.

   

 • Pentru moment, acest produs nu are nici o opinie.

  Adauga opinia ta despre acest produs