Daniel Rubinetterie

Daniel Rubinetterie

Din 1985 Daniel Rubinetterie produce robineti de calitate, reusind sa satisfaca prin ideile sale inovatoare o piata foarte exigenta, oferind produse si servicii impecabile. Originalitatea creatiilor, utilizarea celor mai bune materiale si finisaje, folosirea tehnicilor moderne garanteaza functionarea perfecta, Daniel  devenind sinonim cu cercetarea, proiectarea, pasiunea ducand expresia”made in italy”la un nivel mondial.

Obiectivul de baza pentru Daniel Rubinetterie este prestarea unor servicii specifice si profesioniste pentru clientii sai, astfel incat rafinamentul si gustul sa primeze. Din acest motiv produsele oferite sunt personalizate si totodata sunt imbunatatite continuu aducandu-se noi valente prin diferite finisaje si decoratiuni. Daniel Rubinetterie ofera finisaje zincate, antichizate, pictate, putand creea de asemenea combinatii de finisaje galvanice, forme capricioase, rotunjite, armonioase.

Colectii Daniel Rubinetterie

Dekora Daniel Rubinetterie

Dekora este un nou stil decorativ propus de fantezia creatoare a lui Daniel Rubinetterie. Acest decor este realizat prin pulverizare și, prin urmare poate fi efectuat în toate culorile, fie mat, lucios sau metalizat. Efectul rezultat este elegant, modern și foarte moale. Decorul devine acum un element în relief, care îmbunătățește designul robinetului, care se topește în el îmbogățind mediul. O bijuterie mică în baie. 

OMEGA Daniel Rubinetterie

Acest decor este confectionat din robinete pictate și poate fi executat în toate culorile de vopsea, atat metalice opace cat și strălucitoare.

CUBE CASCADA Daniel Rubinetterie

Cascada cub vine din dorința de a uni forme extrem de moderne și contemporane cu farmecul și armonia efectul de cascadă, indiferent de presiunea din sistem , mixerul are un flux omogen și , prin urmare, obtinem o perfectă cascadă . Aceste măsuri sunt fundamentale pentru cei care decid să achiziționeze acest tip de mixer și doresc un produs foarte puternic .

Daniel Rubinetterie

Vezi mai mult Ascunde

Produse 1 - 18 din 25 Produse