Emil Ceramica

CALITATE Emilceramica

Emilceramica a fost fondată în 1961 și este fondatorul Emilceramica Group.

Punct de referință în sectorul ceramicii din intreaga lume, a oferit întotdeauna Emilceramica produse realizate cu cea mai înaltă calitate și care se disting prin performanțe tehnice excelente, capabile să satisfacă nevoile  atât consumatorilor casnici mai exigenti, cat si designerilor de interior si arhitecti.

INSPIRAȚIE Emilceramica

Un drum lung plin de pasiune, care continuă, datorită evoluției tehnologice continue, cu materiale mai multe și inspiratii din natura, nuantele sunt principalii factori de creștere în calitate a produselor Emilceramica; inspirații care devin realizări concrete ale gresie portelanate pentru a finaliza spații de viață și întruchipează un sentiment de apropiere care numai casa înțeleasă ca cuib poate da asta.

TRADIȚIE ȘI FIABILITATE Emilceramica

În peste 50 de ani de istorie, milioane de familii din întreaga lume au ales Emilceramica, echilibru subtil între tradiție și inovație, care vor satisface cele mai exigente așteptări de fiabilitate și de servicii.

PROFILUL COMPANIEI Emilceramica

Emilceramica SpA este un producător grup industrial de suprafețe ceramice pentru toate tipurile de necesitate locuințe și arhitectural.

Emilceramica Group are două fabrici în Italia,cu o suprafață totală de 450.000 de metri patrati, o capacitate de producție de 8,5 milioane de metri pătrați și mai mult de 6.500 de articole în catalog și o companie in Ucraina, Zeus Ceramica, cu o producție de 4, 5 milioane de metri patrati.

Vânzări consolidate în 2012 de 170 milioane € obținute în Italia, cu ajutorul 545 de angajați și vânzări de acoperire în peste 70 de țări pentru exporturile de 77%.

Emilceramica Group este reprezentat pe plan internațional cu 6 realități consolidate:

  • Emilceramica
  • Ergon
  • Provence
  • Viva
  • Zeus Ceramica
  • ACIF

CERCETARE ȘI DEZVOLTARE Emilceramica

În fiecare an, compania investește 4.000.000 € și dedică mai mult de 30 de tehnicieni pentru a propune noi soluții și ceramicii fine originale, inspirându-se din diferite tipuri de materiale, cum ar fi, de exemplu, lemn, cuarț, ciment, roci sedimentare, marmura, țesături , să-și exprime creativitatea și rafinamentul de excelență de Made in Italy.

Produsele Emilceramica sunt intotdeauna originale, de la concepție sau interpretarea, niciodată copii.

PRODUCTIE Emilceramica

Made in Italy este filozofia de Emilceramica pentru a menține un nivel ridicat de calitate structurală și estetică a tuturor produselor. Producția are cea mai avansată tehnologie pentru a ajunge la cele mai inalte standarde de calitate, de la selectarea și măcinare a materiilor prime pentru presare, decor digital în full HD la alegerea automată cu instrumente pentru a controla digital optic.

Fiecare tigla individ depășește 40 controale între dimensiunile, construcția și suprafață: garanția unei selecții constantă a tuturor produselor Emilceramica Group.

DISTRIBUIRE Emilceramica

Emilceramica Group are o prezenta internationala in peste 70 de țări în 5500 puncte de vânzare.

Clienții reprezintă o resursă-cheie și, cu o rată de retenție de 93%, ceea ce face constantă în timp prezența brandurilor grupului pe piețele.

CALITĂȚII TOTALE Emilceramica

Emilceramica este produs la Emilceramica, a cărui calitate sistemul de management este certificat in conformitate cu UNI EN ISO 9001 din anul 1997.

Din septembrie 2009 sa adaptat la noua ediție a UNI EN ISO 9001: 2008.

Din septembrie 2011 Emilceramica a integrat sistemul de management al calității cu sistemul de management de mediu certificate în conformitate cu UNI EN ISO 14001: 2004.

UNI EN ISO 14001: 2004 prevede criterii de identificare aspecte de mediu semnificative și să aplice o metodă sistematică de diagnosticare a capacității de a respecta cerințele prevăzute de legislația obligatorie pentru protecția mediului și realizarea obiectivelor de mediu stabilite în mod liber. Asigură că site-urile fiind certificate, există un management adecvat de afaceri și proactive

față de mediul înconjurător. Acesta gestionează relațiile cu terțe părți interesate, prin definirea anumit mod. Sistemul de management al calității / mediului integrat se aplică în toate unitățile de producție și include toate activitățile de proiectare și dezvoltare, producție, comercializare de amestecuri atomizate, țigle și decorative tehnologie pardoseli ceramice glazurate porțelan, gresie și poros alb cu serviciul său de client.

Ambele sisteme au fost certificate de către Certiquality, organism de certificare acreditat primar ACCREDIA.

Produse comercializate de noi sunt Emil Ceramica, Ergon, Provenza.

ERGON Emilceramica:

Tehnică și de cercetare Emilceramica

Ergon a fost infiintata in 1991 ca un catalog tehnic de Emilceramica Group, introducerea completă placă de gresie porțelan corp în gama de produse a grupului.

Introducerea acestui tip, cunoscut sub numele de o caracteristici avansate tehnologic și îmbunătățit în comparație cu produsele concurente, permite o creștere rapidă în ceea ce privește veniturile și credibilitatea de Ergon.

Primii ani de prezenta in domeniul comercial, cu sprijinul companiei-mamă Emilceramica Ergon avantajul de a dobândi o cotă de piață semnificativă, menținut și extins în timp, printre diverși factori, inovația tehnologică, care au asigurat un progres constant (un exemplu Printre acestea, cea a dublei sarcina care a văzut Ergon ca industrie pionier din 1995).

Proiecte Emilceramica

În 2004, rezultatele financiare și comerciale obținute de plumb Emilceramica Group pentru a face marca autonome Ergon, care pot folosi apoi propria rețea de vânzări, interne și externe, precum și un departament dedicat proiectelor.

Cu această alegere, Ergon extins oferta de asemenea solutii de pardoseli pentru ridicate și fatade ventilate, folosind fine dale de portelan gresie care îndeplinesc parametrii tehnici mai stricte.

Mai târziu, Ergon adaugă stil și personalitate la propunerile sale, care ar completa preeminența sa constantă în cercetare, oferind o identitate distinctă marca puternica.

PROVENZA Emilceramica:

Originalitate și inovație Emilceramica

Născut în 1975, Provence este una dintre cele mai vechi companii din high-end districtul ceramice italiene.

În 1986 a fost prima companie din Sassuolo a prezenta preparate cu interpretarea inovatoare și nu imitativ, în 1997 a abandonat în favoarea unic porțelan de ardere, o garanție de caietul de sarcini. În 2002, prima companie de a introduce produse dezvoltate cu tehnologia de presare dublu.

Istoria Provence este punctată cu mare succes născut din proiectare pasiune, atenție meticuloasă la detalii, și folosind cele mai avansate tehnologii.

Provence în 2009 a fost achiziționată de Emilceramica Group, care nu intenționează să-l includă, ci mai degrabă să consolideze valorile de brand. Originalitate și inovație sunt virtuțile care grupul subliniază ca suportate de o abordare aproape artizan la prepararea produselor care sunt unice și distinctiv, cu o conotație emoțională puternică, cu suprafețe moi și de muncă, beton și evocatoare, este inspirat de natura, este de mare de design, anticipând mereu tendințele pieței.

Modernitatea Emilceramica

Provence furnizează clădiri valoroase, case istorice și case prezentate în conducerea reviste internaționale. Provence definește, fără îndoială, noile limitele de cercetare și inovare, cu propuneri care reprezintă excelența Made in Italy.

Colectii cubo Emilceramica:

Millelegni Emilceramica este o colecție inspirată de diferite specii de lemn, care provin din toate colțurile lume. Cu mii de diferite tipuri de lemn numai unele sunt folosite in arhitectura. serie în prezent Se compune din patru tipuri de lemn, din regiuni si condiții climatice diferite și diferite localizari geografice, menținând în același timp caracteristicile estetice tipice pentru țările de origine; în timp, extinzandu-se cu noi propuneri. (emil ceramica poza 3)

Wild Nuc (Italia): Acest arbore buruiană creste spontan in natura. Ea are un portbagaj aliniate gresit si culori intense și variate incluse într-o gamă de tonuri calde.

White Tulip (Canada): Acest arbore devine numele său de la florile sale similare cu lalele. Ea vine într-o culoare albă, în scopul de a dezvolta toate nuanțele venelor sale originale.

Scoțian Stejar (Scoția): în butoaie de stejar vechi folosite pentru a îmbătrâni premium whisky scoțian au produs această reproducere fidelă a umbrelor și a culorilor în lemn încrustat expunerea prelungită la produs alcoolic.

Ash Grey (Japonia): Aceste placi lustruite aspect, sclipitoare, de argint a fost obținută de la copaci până la 40 de metri de mare.

emilceramica.it/fr/collections/millelegni

Colectia MILLELEGNI este disponibila în 3 dimensiuni: 15 x 120, 20 x 120 și 30 x 120 cm. Acestea regasindu-se intr-o gamă largă de plăci taiate - inclusiv plinte, scari si colturi.

Petrified Tree  Emilceramica O colectie originala, inovatoare se inspiră de la “A fost o minune a naturii rar: pietrificat lemn.

Acest lucru este transformat în lemn, care ajunge in piatră printr-un proces numit silicization expirat doar în situații foarte speciale și pe o perioadă de peste 100 de milioane de ani, transformă toate materialele organice prezente în portbagaj în minerale.

După mai multe călătorii, proiecte de cercetare și o selecție atentă, oferim acum această colecție în trei culori și două versiuni:

Coaja: această versiune utilizează o tehnologie specială ipsos turnat pentru a reproduce TIC coaja pietrificate cu crustă naturală tipic și scuame cauzate de unele părți de rupere off.

Core: această versiune simuleaza cu fidelitate inima lemnului, a propus în două suprafețe pot:

- Matt (Natural), cu lac extrem de protectie, lumina absorbție Matt

- Glossy (rectificata), qui simulează fidel inima lemn pietrificat după-suprapunere, cu un amestec de suprafete lucioase si antichizat. În cazul în care mineralul este foarte greu, zona este lucioasă, în timp ce porțiunile mai delicate ale mineral da drumul la onduleuri subtile, naturale în cereale.( emil ceramic poza 4

Provenza Re-use  Două materiale diferite legate de numitorul comun al materialului salvat reutilizat:

- Beton armat luate de contexte industriale metropolitane

- Marmura Splendid salvat de la clădiri.

Fiecare cu propria identitate TIC, TIC farmec unic propriu: descoperi atenția la detalii, de a descoperi costume de personalitate cele mai bune.(emil ceramic poza 5)

 

 

 

 

 

 

Emil Ceramica

Vezi mai mult Ascunde