Grohe

DESIGN

La GROHE, designul este mai mult decât capcanele doar estetice. Este o caracteristică de calitate și reprezintă sinteza perfectă de formă și funcție.

Rezultatul este bucuria aveți de fiecare dată când utilizați produsele noastre. Și bucuria trăim de fiecare dată primim un premiu pentru dragostea noastră fără compromisuri de calitate.

Design este un pilon fundamental al strategiei GROHE. Am abona la o filosofie de design simplu și client-centrice, întemeiată în convingerea că un design bun trebuie să transcende forma și funcția de a crea o legătură emoțională cu utilizatorii săi.

Produse și servicii GROHE ar trebui să surprindă și încânte utilizatorii lor de-a lungul vieții lor lungă de viață. Mai mult decât atât, toate punctele de interacțiune cu brandul nostru - de la ambalaje pentru site-ul nostru - sunt dezvoltate cu mare grijă și atenție la detalii, reflectând pasiunea și angajamentul pe care merge în crearea de produse noastre.

Veți observa intuitiv că, pentru toate diversitatea produselor noastre, ele vorbesc o limbă design foarte clar. La fiecare pas, veți întâlni forme perfecte halo și pastile. Veți simți, de asemenea, că fitinguri noastre sunt foarte primitoare - ei face să vă doriți să le utilizați. Acest lucru este până la unghiul de 7 ° de mai multe pârghii noastre robinet și burlane. Si acesta este doar un exemplu de cât de bun design de nu este doar destul de dar, de asemenea, în orice moment practic.

GROHE este mandra sa fie un partener al consortiului a Pavilionului germană la EXPO Milano.

Targul Mondial merge înapoi un drum lung. Montarea inaugural al vitrina a deschis portile in Londra inca din 1851. De la prima, Eichelberg (mai târziu aparținând GROHE) accelerate in calitate de expozant cu o prezentare produs. Întrucât primele târguri au fost dedicate bunuri industriale și marfa mana, accentul tematic al expoziției a schimbat pe parcursul anilor. Expozitii contemporane rezolvarea problemelor globale, oferind solutii de pionierat. În această tradiție, evenimentul viitoare stindard "Hrănirea planetei, energie pentru viață" are drept scop de a aborda provocările imense nutritive din lume.

Propunerile vor fi prezentate pe asigurarea aprovizionării cu apă potabilă și a calității produselor alimentare, fără a pierde din vedere necesitatea de a proteja ecosistemele, conservarea și distribuirea resurselor, precum și revigorarea alimentelor tradiționale. Și nu este vorba doar în termeni de conținut care Expo este diagrame un nou curs. De asemenea, este în curs de redefinit conceptual și arhitectural. Cei din spatele evenimentului au numit decizia lor de a nu ridica clădiri permanente de prestigiu ca "schimbare de paradigma clar". În schimb, vitrina a fost conceput în mod sistematic ca "parc agroalimentare durabilă. Pavilionul german, de asemenea, promite să ofere o multime de viziuni inspirate, împreună cu propuneri concrete și hrană pentru gândire - toate menite a stimula vizitatorii în acțiune și regândirea idei vechi. Răspândite în mai puțin de 5.000 de metri patrati, soluții autentice pavilionului și scenarii interactive scopul de a sensibiliza pentru puterea naturii.

GROHE WaterCare®

GROHE WaterCare® este o promisiune pe care noi, împreună cu clienții noștri, să pentru a asigura viitorul acestei resurse naturale prețioase. Pentru a realiza acest lucru GROHE ia mai multe măsuri.

Produsele pe care le dezvolta pentru clientii nostri asigura o utilizare economică a apei și a energiei, fără a sacrifica confortul.

Aproximativ două treimi din consumul de apă în gospodării private este contabilizată în băi cu WC sau pisoar. La fel de mult ca o treime din consumul de apă este aruncate în toaletă. Tehnologia sanitare contemporan, cum ar fi tehnologia noastră culoare dublă, care ajută pentru a utiliza până la 50% mai putina apa.

Colectii Grohe:

Spa GROHE - Modele premiate pentru performanţă şi plăcere care durează o viaţă – fiecare produs este o combinaţie perfectă de formă şi funcţionalitate. Lăsaţi colecţiile noastre atent gândite de armături de calitate superioară să vă transforme baia.

Baie GROHE - Bateriile pentru baie GROHE îmbină designul premiat cu cele mai bune materiale şi tehnologiile de ultimă oră din industrie. Fiecare colecţie oferă o gamă variată de tipuri de baterii pentru a corespunde celor mai recente elemente ceramice pentru baie şi preferinţelor dumneavoastră personale de stil.

Dus GROHE - Sisteme de duş

Pentru performanţă şi fiabilitate, alegeţi sistemele de duş GROHE. Sistemele noastre de duş combină o serie de tehnologii de vârf din industrie, care asigură performanţe superioare şi garantează satisfacţia unei experienţe inegalabile la fiecare folosire.

Bucatarie GROHE - O gamă extrem de generoasă de stiluri şi caracteristici

Create pornind de la necesităţile dumneavoastră, bateriile noastre de bucătărie premiate sunt realizate din cele mai bune materiale şi includ tehnologii de ultimă oră - pentru a corespunde cerinţelor zilnice ale unei bucătării cu utilizare intensă.

 

Grohe

Vezi mai mult Ascunde

Produse 1 - 18 din 64 Produse