INKER

INKER dd Zaprešić este singurul producător intern de ceramica sanitare din Croația.

Compania al cărui sediu este situat în orașul de Zaprešić, la câțiva kilometri vest de Zagreb, a fost fondată din nou în 1953. A debutat cu productia de placi ceramice si din portelan tacamuri și doi ani mai târziu a extins domeniul de aplicare al activităților sale de ceramica sanitare .

În 1958 capacitatea companiei a atins apogeul și, pe baza experienței lor de patru ani, expert și echipa tehnică a fost gata de a dezvolta noi tehnologii si design de producție. Primele produse sanitare au fost prezentate publicului în același an la târg Zagreb.

Perioada de până în 1970 a fost caracterizat de numeroase investiții care vizează îmbunătățirea soluțiilor tehnologice în timp ce anii 1970 a văzut mai multe investiții în modernizarea companiei. Astfel, în 1972 Sanitaria era reconstruita și noi cuptoare introduse, în timp ce în anul următor un nou benzinarie-masut fost pus în funcțiune. In 1977 o construcție de fabrici în Dvor a fost pus în mișcare, urmată de fabrica din Orahovica doar un an mai târziu.

Razboiul în timpul anilor 1990 a afectat considerabil starea și afacerile de success ale companiei. Pe de o parte, o parte a pieței a fost pierdut și pe de altă parte, a existat o stagnare, atât în ​​dezvoltarea și tehnologia.

În 1991 compania a schimbat numele in intindere, iar în anul următor a fost transformată într-o societate pe acțiuni. De la sfârșitul anilor 1990 până în prezent noua structură de proprietate a fost îmbunătățirea calității și proiectarea produselor lor prin modernizarea producției și, astfel, să permită oportunitățile pentru o nouă creștere de afaceri și pentru a câștiga piețele europene.

În 2006, grupul spaniol ROCA Corporacion Empresarial SA a preluat societatea. Sosirea ROCA a crescut capacitatea de producție prin investirea în noi linii de ceramica sanitare și a inițiat modernizarea tuturor proceselor din cadrul companiei.

Inker este un brand bine cunoscut în toată Europa și nu există aproape o singură gospodărie, școală, spital, instituție sau un hotel în Croația fără cel puțin o parte din produsele de intindere a lui.

Productie INKER

Descrierea procesului tehnologic de producție ceramică sanitare

Fabrica de ceramică sanitare produce numeroase articole sanitare, cum ar fi: chiuvete, WC, bideuri, pisoare etc. Materiile prime utilizate în procesul de producție sunt de înaltă calitate și sunt în mare parte importate din Germania, Anglia, Republica Cehă și Italia în timp ce doar un procent mai mic este exploatat din minele croate. Sanitar ceramica fabrica trage produselor în cel mai modern cuptor tunel, la temperatura de ardere de 1,200˚C.

Articolele sanitare sunt de cea mai înaltă calitate și să îndeplinească standardele europene de calitate, cum ar fi germana DIN și olandeză KIWA. Proceduri de testare regulate sunt folosite pentru a controla parametrii de calitate ale produselor largi laminate lui, stabilite de standardele menționate mai sus: duritate și rezistență la schimbări bruște de temperatură, umiditate, rezistenta absorbție de glazură la acid și alcaline. O spălare WC complet necesită doar 6 l de apă a fost atins.

 

INKER

Vezi mai mult Ascunde