Kludi

COMPANIE KLUDI

Fondată în 1926 în Menden, compania Kludi este o afacere de familie. Ceea ce a început ca o mică companie în frumosul orăşel Menden, s-a dezvoltat printr-un proces continuu într- o companie ce activează pe plan internaţional. În prezent, Kludi deţine 7 fabrici, 10 societăţi comerciale şi 6 reprezentanţe. Kludi nu dovedeşte doar prin punctele sale de lucru un spectru larg ci şi prin sortimentul de produse care satisface toate gusturile.

Kludi dezvoltă şi produce baterii de lux pentru baie şi bucătărie, sisteme de duş şi accesorii pentru baie precum şi baterii medicale pentru clinici. Împreună cu parteneriatele de brand, Kludi şi-a consolidat renumele şi a demonstrat noi compentenţe în domeniul soluţiilor complete pentru baie.

Produsele Kludi:

Baterii KLUDI pentru:

Bucatarie

Joop - reprezintă o etichetă pentru femeile şi bărbaţii încrezători în propriile forţe, cu un pronunţat simţ pentru stil şi personalilate. Datorită mărturisirii aduse modernităţii şi independenţei, brandul şi-a creat o imagine pregnantă şi se numără astăzi printre cele mai importante branduri de design germane şi internaţionale.

Joop!LivingOpulenta in baie: Această splendidă serie de baterii şi accesorii aduce eleganţa şi strălucirea în baia şi bucătăria dumneavoastră.

Mai mult decat o baterie

Cu multe idei bune şi produse noi Kludi este de mulţi ani unul dintre cei mai importanţi producători de baterii de baie, baterii de bucătărie şi duşuri. Identificarea timpurie a trendurilor şi transpunerea lor în produse mai isteţe şi mai bune, aceasta este filosofia noastră. Şi la un preţ accesibil.Bateriile Kludi îmbină un design tineresc, reconfortant cu o tehnică inovativă.

Pe lângă aceasta, Kludi se identifică cu înalta calitate  a serviciilor de livrare, profesionalism în after-sales şi durabilitate. Datorită siguranţei procedeelor, serviciile Kludi nu sunt doar sigure ci şi progresive, recunoscute şi demne de încredere. Kludi confirmă siguranţa şi încrederea prin întocmirea voluntară de controale externe periodice riguroase şi o monitorizare elaborată internă. Datorită dezvoltării unor produse practice şi de bază, Kludi s-a calificat în competiţia internaţională pentru tradiţie şi revenire la origini. 

 

Kludi

Vezi mai mult Ascunde

Produse 1 - 18 din 113 Produse