CUBODESIGN.ro

Vezi toate rezultatele cautarii dupa 'Query'

Parchet masiv Thermo Frassino 215°C PreMass ALI PARQUETS

Ali Parquets

ParchetParchet masiv · Ali Parquets

Disponibilitate: la comanda

Pret: 422,63 lei / mp
pretul include TVAAvantaje si Tehnologii ALI PARQUETS

Contacteaza un consultant

Ai nevoie de mai multe informatii?  Contacteaza-ne !

Telefon: +40 747 470 470
Luni - Vineri: 9:00 -18:00

Cere informatii despre acest produs

Colectie

Colectia PreMass Colectia PreMass

Traditie noua – Parchet finisat din lemn masiv. Parchetul din Colectia PreMass este primul produs de parchet finisat din lemn masiv ce a fost introdus pe piata.

Descriere produs
Informatii tehnice
Opinii
 • Thermo Frassino 215°C este un parchet optim pentru bai si bucatarii, putandu-se monta si in cazul incalzirii prin pardoseala, fiind rezistent la temperaturii inalte.

  Modul de fabricare (finisarea) al acestui parchet garanteaza frumusetea si functionalitatea lui in timp, insa in cazul loviturilor puternice sau a zgarieturilor adanci acesta sufera modificari estetice. Este recomandat ca expunerea la lumina sa fie cat mai uniforma.

  Montajul acestui model de parchet se face prin lipire cu adeziv si finisare - reconditionare ulterioara in modul traditional.

  Fiecare placa de parchet realizata din aceeasi esenta de lemn are o nuanta unica si originala, intrucat materia prima poate proveni din zone cu temperatura, umiditate, sol, expozitie, etc diferite. Tocmai din acest motiv fotografiile din galeria foto sunt doar ilustrative si nu pot reflecta pe deplin aspectul produsului real. De retinut este faptul ca produsul ilustrat poate avea o nuanta diferita cu cea expusa in showroom sau pe site.

  Produsul face parte din colectia Colectia PreMass

  Traditie noua – Parchet finisat din lemn masiv

  Parchetul din Colectia PreMass este primul produs de parchet finisat din lemn masiv ce a fost introdus pe piata. Datorita finisajului deosebit realizat la cele mai inalte standarde, acesta isi pastreaza aspectul traditional, insa modul de montare si de intretinere este extrem de usoar.

  SuperMass reprezinta un produs de excelenta, care marcheaza evolutia marcii Ali Parquets, contribuind la evolutia sa pe piata de profil si oferind continuitate traditiei prestigioase pe care o are.

 • Descriere tehnica:

   Denumire produs   Thermo Frassino 215°C
   Denumire specie  Fraxinus excelsior
   Cod catalog  
   Dimensiune  10 mm X (65-70) mm X (600-900) mm
   Duritate  Ridicata

  Pentru a preveni modificarea dimensiunilor si a formei placilor de parchet, acesta trebuie pastrat in conditii de mediu adecvate, respectiv:

  • Temperatura  cuprinsa intre 15°C - 25°C, ideala fiind de 20°C;
  • Umiditate cuprinsa intre 45% - 60%, ideala fiind de 50%.
 • Pentru moment, acest produs nu are nici o opinie.

  Adauga opinia ta despre acest produs