CUBODESIGN.ro

Vezi toate rezultatele cautarii dupa 'Query'

Radiator decorativ Evo IRSAP

IRSAP

RadiatoareRadiatoare decorative · IRSAP

Disponibilitate: la comanda

Garantie: 20 ANI

Pret: 1.388,75 lei / buc
pretul include TVA


Contacteaza un consultant

Ai nevoie de mai multe informatii?  Contacteaza-ne !

Telefon: +40 747 470 470
Luni - Vineri: 9:00 -18:00

Cere informatii despre acest produs

Colectie

Colectia Radiatoare de Design IRSAP Colectia Radiatoare de Design IRSAP

Radiatoarele IRSAP de Design, iau nastere din esenta studiului, talentului si indemanarii designerilor care au lucrat si lucreaza pentru IRSAP, realizand radiatoare cu caracter dinamic ce emanana energie.

Descriere produs
Informatii tehnice
Opinii
 • Cadrul perimetral al radiatorului EVO cuprinde tuburile din otel, rezolvand problema spatiului intr-o propunere de ultima generatie. Datorita proportiilor impecabile si a unei inalte calitati tehnice, acest radiator se prezinta ca o evolutie fireasca a corpurilor de incalzire. 

  Produsul face parte din colectia Colectia Radiatoare de Design IRSAP

  Radiatoarele IRSAP de Design, iau nastere din esenta studiului, talentului si indemanarii designerilor care au lucrat si lucreaza pentru IRSAP, realizand radiatoare cu caracter dinamic ce emanana energie.

  Scopul renumitilor designeri care lucreaza pentru IRSAP, este de a creea noi perspective, a concepe si realiza produse inovative si necesare, astfel incat radiatoarele create de acestea sa devina un model unic si deosebit.

  Radiatoarele create de IRSAP se disting nu numai prin functionalitate si elemente decorative, ci si prin capacitatea de a evoca linii sobre, ondulate sau drepte, acestea fiind puse in valoare de o lunina discreta ce da un plus de rafinament.

  Forma, dimensiunea, culoarea si finisajul sunt prezente intr-o gama larga, clientul avand posibilitatea de a combina toate aceste caracteristici si personaliza orice tip de radiator propriei personalitati.

 • Evo este un radiator tip port prosop din otel, cu bransare pas 50 mm si ascuns, presiunea maxima admisa este de 4 bari si temperature maxima admisa de 95⁰C.

  Pretul include:

  • sistemul inovator de legatura hidraulica neacoperita, instalat pe produs, prevazut cu racorduri pentru bransare cu tuburi din cupru (diametre de 10, 12, 14, 15 si 16 mm);
  • 4 dispozitive de prindere pe perete;
  • ventilul de aerisire.

  Radiatorul Evo se livreaza cu un sistem de conexiune hidraulica ascunsa, instalat pe produs. Pe conexiunea hidraulica ascunsa poate fi instalat un robinet termostatic (optional), aceasta fiind brevetata si permitand mascarea supapelor. Astfel, corpul de incalzire mentine o estetica impecabila fara nici o alterare a functionalitatii.

  Pentru garantia prestatiilor ridicate ale corpurilor incalzitoare IRSAP Evo, se recomnda proiectarea lor la joasa temperatura, respectiv Δt 30⁰C.

   

 • Pentru moment, acest produs nu are nici o opinie.

  Adauga opinia ta despre acest produs