CUBODESIGN.ro

Vezi toate rezultatele cautarii dupa 'Query'

Radiator decorativ Xilo IRSAP

IRSAP

RadiatoareRadiatoare decorative · IRSAP

Disponibilitate: la comanda

Garantie: 20 ANI

Pret: 631,20 lei / buc
pretul include TVA


Contacteaza un consultant

Ai nevoie de mai multe informatii?  Contacteaza-ne !

Telefon: +40 747 470 470
Luni - Vineri: 9:00 -18:00

Cere informatii despre acest produs

Colectie

Colectia Radiatoare de baie IRSAP Colectia Radiatoare de baie IRSAP

Fuctionalitate, originalitate, inovatie …

Descriere produs
Informatii tehnice
Opinii
 • Radiatorul Xilo IRSAP, realizat din tuburi plate din otel, asigura un randament ridicat cu un consum de apa minim. Multumita liniamentelor elegante si discrete se armonizeaza perfect cu orece tip de decor al camerei de baie. Disponibil in 4 variante de inaltime, cu latimea variabila intre 456 mm si 756 mm. multumita rezistentei electrice (disponibila obtional),poate functiona chiar si atunci cand instalatia de incalzire este oprita.

  Produsul face parte din colectia Colectia Radiatoare de baie IRSAP

  Fuctionalitate, originalitate, inovatie … iata cum echilibrul dintre toate aceste caracteristici, da nastere unui design deosebit, cu o personalitate puternica, consolidat de stil si functionalitate. Aceste produse sunt atemporale, potrivite pentru insufletirea oricarei bai.  

 • Xilo IRSAP este un radiator de tip port prosop din otel, presiunea maxima admisa este de 8 bari si temperatura maxima admisa de 95⁰C.

  Radiatorul Xilo are o adancime de 38 de mm, colectorii in sectiune circulara au diametru de 30 mm, filetarea extremitatii colectorului este de ½”G dreapta, presiunea maxima admisa este de 8 bari si temperatura maxima admisa este de 95⁰C.

  Pentru garantia prestatiilor ridicate ale corpurilor incalzitoare IRSAP Evo, se recomnda proiectarea lor la joasa temperatura, respective Δt 30⁰C.

 • Pentru moment, acest produs nu are nici o opinie.

  Adauga opinia ta despre acest produs