Geberit

Compania Geberit

Grupul Geberit operează la nivel global este un lider european în domeniul produselor sanitare. Geberit funcționează ca un grup integrat cu o prezență locală puternică în majoritatea țărilor europene, valoarea adăugată unică oferind bine atunci când vine vorba de tehnologie și baie ceramica sanitare.

Rețeaua cuprinde 35 de generare instalații de producție, de qui Situat 6 sunt de peste mări. Grupul are sediul in Rapperswil-Jona, Elveția. Cu mai mult de 12.000 de angajați în peste 40 de țări, Geberit Generează vanzari nete de 2,6 miliarde CHF. Actiunile Geberit sunt listate la Bursa SIX Swiss; din 2012, cota de Geberit a-fost inclus în SMI (indicele de piață elvețian)

Geberit a crescut de la o companie de familie într-o companie globală a dovedit că TIC Abilitatea de a adaptat rapid la un mediu în schimbare.

Datorăm acest lucru capacitatea de a mai multe valori centrale formează temelia pe care pentru marca Geberit - și care va aussi forma brand-ul nostru în viitor.

Inovație Geberit

Dezvoltarea produselor noastre se bazeaza este de cercetare solidă pe piață și cele mai recente tehnologii. Ne accent în schimb deosebit pe calitatea și eficiența noastre recherche et Développement. Asta este ceea ce ne permite să asigure poziția de lider de piață și a stabilit tendințele în tehnologia sanitară.

Parteneriat Geberit

Clientii nostri sunt în centrul de tot ceea ce facem. De aceea am împărtășim know-how-ul și să lucreze împreună pentru a găsi cea mai bună soluție. Cultura noastră organizațională se bazează este respect reciproc, precum și comunicarea deschisă și onestă.

Know-how Geberit

Experiență și cunoștințe se află în centrul de tot ceea ce facem. Know-how este cunoașterea nu deținut numai că obiectivul este, aplicată. În munca noastră de zi cu zi, pentru a crea soluții care fac o diferenta. În centrele noastre de training la nivel mondial, zeci de mii de specialiști sisteme sanitare beneficieze de o formare de bază și avansat în fiecare an.

Fiabilitate Geberit

Scopul nostru este de a crea soluții durabile qui afară pentru simplitate lor. Vă garantăm siguranța și durabilitatea produselor și sistemelor noastre De-a lungul ciclului lor de viață.

Calitatea vieții Geberit

Produsele noastre a crea o ambianță atractivă qui face oamenii să se simtă în largul lor. Am stabilit noi standarde de calitate a apei și economia de apă. Aceasta este partea noastră de contribuție pe termen lung asupra mediului și societății în general.

Produsele Geberit - sisteme sanitare si sisteme de conducte

Designul, confortul, consumul de igienă apă, protecția împotriva incendiilor, izolare acustica precum și ecologie si sustenabilitate - teza sunt probleme globale și tendințe care ne-au răspunsuri competente. Pasul în casa noastră de competență și inspirați.

Odată instalat, multe produse Geberit rămân invizibile pentru utilizator. De înaltă calitate și fiabilitatea lor continuă să se asigura că acestea vor îndeplini funcția lor de zeci de ani de acum încolo.

Mai mult și mai mult, Geberit oferă produse aussi care fac un print din puternic în fața peretelui prin confort si design lor, cum ar fi Monolith, toaletă duș AquaClean, placa de acționare sau elementul de duș.

 

Geberit

Vezi mai mult Ascunde

Produse 1 - 18 din 36 Produse